In de Kern personal coaching

In individuele coachgesprekken helpt In de Kern je verder met persoonlijke thema’s die je zou willen veranderen of verbeteren. Een coachvraag kan zowel je loopbaan, als je werk- als je privé-omstandigheden betreffen. Coachvragen zijn bijvoorbeeld: Hoe vind ik meer bevrediging in mijn werk? Hoe laat ik mijzelf meer zien op het werk? Hoe houd ik werk en privé in balans? Hoe kan ik duidelijk mijn mening uiten zonder relaties met anderen te schaden?

Coaching is een vorm van professionele begeleiding, waarbij je als gecoachte zelf doelen stelt. Ik als coach ondersteun je bij het behalen hiervan. Door coaching vergoot je je persoonlijke effectiviteit. Je wordt je bewuster van wat je doet, waarom je het doet en wat je kunt veranderen om meer te focussen en je energie te richten op wat jij belangrijk vindt.

 

Werkwijze

Voordat we aan het coachtraject beginnen houd ik een intakegesprek. We onderzoeken wat je vraag precies is, of er een klik is, of ik de juiste professional ben voor jouw vraag. Op basis hiervan wordt een offerte gedaan. Als we besluiten met elkaar in zee te gaan maken we een vervolgafspraak. Dat betekent dat we in gesprekken van anderhalf uur aan de slag gaan. De meeste coachtrajecten bestaan uit 5-10 sessies. We werken op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid. Neem contact op voor verdere informatie of een offerte.

Ik gebruik de methodiek Kernachtig als rode draad bij de coaching. Met Kernachtig volg ik deze vier stappen:

Daarbij worden instrumenten en methoden voor persoonlijke ontwikkeling ingezet, zoals The Work, Voice Dialogue, opstellingen, instrumenten voor zelfonderzoek, Mindfulness en yoga.  Uitgangspunt is dat elk coachtraject maatwerk is; we gebruiken die instrumenten die bij jou en je vraag passen.

Mensen die door mij zijn gecoacht beschrijven mijn werkwijze als volgt:

“Marleen creëert een open sfeer, vertrouwen. Ze zet verschillende methoden in afgestemd op persoonlijke interesse en omstandigheden van het moment zelf. Er is een rustige sfeer met genoeg ruimte om onderwerpen aan bod te laten komen.”

“Wat me heel erg is bevallen is de manier van werken. Marleen laat me vrij associëren en geeft me volledig de ruimte waarbij ze me goed observeert en met verrassende vragen of opmerkingen komt die me aan het denken zetten…. Ik wil dit echt een ieder aanraden”

“Marleen nodigt uit jezelf te zijn”

 

Resultaat

Over het algemeen maakt coaching je krachtiger, meer gefocused, energieker, effectiever en zelfverzekerder.

Een aantal uitspraken van mensen die ik met coaching heb begeleid:

“Ik ben mij bewuster geworden van mijn competenties. Daardoor kan ik zelfverzekerder mijn talenten inzetten, op mijn werk maar ook in mijn privé omgeving.”

“Een beter inzicht in mijn functioneren naar anderen toe….ik ben alerter op het feit of ik wel of niet moet reageren. Maar bovenal heb ik geleerd mezelf aardig te vinden.”

“Dat ik meer let op wat mijn lichaam mij vertelt en beter mijn genzen kan aangeven en voor mezelf opkom.”

 

 

 

Home       Marleen Abrahamse - M.K. Onneslaan 6 - 2343 RZ Oegstgeest       Naar boven
Telefoon: 06-24744291   -   Email: marleen@indekern.info